logotype
MENY
STÄNG X

PT - PERSONLIG TRÄNING

Sätt upp dina mål – vi hjälper dig att nå dem!

Har du en utmaning du vill/behöver förbereda dig inför, motionslopp eller tävling? Vill du bygga upp din styrka, kondition, rörlighet eller forma din kropp eller bränna fett? Du kanske har problem med rygg, knän eller andra delar av kroppen?

Träning kan ge många positiva effekter, men det är inte alltid lätt att veta hur man ska gå till väga. Att träna med en Personlig tränare kan vara mycket mer än en sporre att komma till träningspasset – även om det är en viktig del det också.

Vi börjar alltid med ett möte där vi går igenom vad du vill uppnå med träningen, ditt mål. Vi gör tester för att identifiera ditt nuläge och så vi kan mäta dina resultat. Vi sätter upp delmål och riktlinjer för hur vi skall nå dit.

Hur mycket hjälp behöver du ha? En personlig tränare måste inte vara med på alla dina pass. Det kan räcka med att vi träffas för att kontrollera att programmet fungerar som det ska, ändrar något i kostprogrammet eller byta ut programmet när det är dags och för att sätta upp nya delmål. Personlig träning är ett effektivt sätt att få ut det mesta och bästa av sin kropp och träning! För ett första möte – kontakta personalen i receptionen på telefon 0498-215540 eller skicka mail till info@visbytraningscenter.com .

Priser:

1 PT-tillfälle: 795 kr

10 PT-tillfälle: 7155 kr (ett gratis tillfälle på köpet)