logotype
MENY
STÄNG X

PT - personlig träning

Sätt upp realistiska mål – vi hjälper dig att nå dem!
Vill du bygga upp muskler, forma din kropp eller bränna fett? Du kanske har problem med rygg, knän eller andra delar av kroppen?
Träning kan ge många positiva effekter, men det är inte alltid lätt att veta hur man går till väga. Personlig träning kan vara mycket mer än ”bara” en sporre att verkligen komma till passet – även om det är en viktig del det också.

Vi börjar alltid med ett möte där vi går igenom vad du vill uppnå med träningen. Vi sätter upp delmål och riktlinjer för hur vi skall nå dit. Ett vanligt fel är att man vill göra allting på en gång, t ex både bränna fett och bygga muskler. Efter en stunds samtal kommer du att förstå varför det kan vara svårt.
I vissa fall gör vi tester som t ex konditionstest och fettmätning. Vi mäter midja, höft, lår, vader och armar, på så sätt kan vi kontrollera framstegen allt eftersom tiden går.

Du bestämmer hur mycket hjälp du vill ha.
En personlig tränare måste inte vara med på alla dina pass. Det kanske räcker med att vi träffas var 4:e vecka och kontrollerar att programmet fungerar som det skall, ändrar kosten eller sätter upp nya delmål.

Personlig träning är ett effektivt sätt att få ut det mesta och bästa av sin kropp!

För ett första möte – kontakta personalen i receptionen eller ta direktkontakt med vår personliga tränare.