logotype
MENY
STÄNG X
image featured

Stark mitt i livet

STARK MITT I LIVET 💟

Ny kursstart måndag 25 mars 2024!

Under våren 2023 startade vi upp kursen ”Stark mitt i livet”. Kursen för dig som genomgår klimakteriet och har frågor kring din träning, kost, hormoner, när det är dags att ta hjälp av vården med mera. I kursen så får du träffa Christian som är utbildad Personlig Tränare & Kostrådgivare och även tagit steget att vidareutbildat sig inom just klimakteriet. Du får i en trygg sluten grupp utbildning inom kost & hälsa, träning anpassad för Dig, höra andras erfarenheter och chansen att samtala med likasinnade.

I kursen ingår det tre gemensamma utbildningstillfällen (90 min / tillfälle), två gemensamma träningspass (45 min / tillfälle) och två separata PT-tillfällen (60 min / tillfälle). Kostnad: 1995:-

Läs mer här.

Anmälan sker till info@visbytraningscenter.com 💌