logotype
MENY
STÄNG X

VECKO-KORTET!

Perfekt för dig som är på besök under sommaren eller för dig som vill testa på vår anläggning under en kortare tid.

Vad ingår? ALLT!

Gym kl. 05-23 alla dagar, samtliga gruppträningspass, fri parkering, tillgång till vår produkter i omklädningsrummen och givetvis service i världsklass.

Pris? Endast 425:-

Köp ditt träningskort direkt via hemsidan (klicka här) eller besök oss på våra bemannade öppettider så hjälper vi Dig. Välkomna!

Öppettider sommar 2024

Mellan veckorna 25-32 så kommer det att vara ändrade öppettider.

Mån-tor: 10.30-18.30

Fre: 10.30-16.30

Lör: 09-12

Sön: 15-17

Befintliga medlemmar har tillgång till gymmet alla dagar, året runt, mellan kl 05-23 via Parakey.

BACK & BOOTY IS BACK!

Under vecka 23 kommer vi att starta vårt sommarschema. Dvs vissa starttider på pass tidigare- eller senareläggs för att det ska passa så många som möjligt. Vi kommer även att ta tillbaka gamla godingar däribland Back & Booty som är vårt egna koncept som vi startade 2021. Passet är 30 min och fokuserar på ben, rumpa och ryggmuskulatur. Ett populärt pass bland både yngre och äldre!

När? Onsdagar kl. 16.40 med start 5/6.

TÄLTET

I anslutning till vår gym-del så har vi vårt stora luftiga tält där du hittar maskiner, fria vikter, battle ropes, boxning-säck och cyklar. Tältet är öppet under dem varmare månaderna april-september på våra bemannade öppettider.

Tältet är perfekt för dig som vill åt lite andra maskiner än de vi erbjuder i vårt gym inomhus eller vill köra lite mer crossfit-inspirerade pass på en större yta eller helt enkelt bara vill åt den friska luften innanför tak och väggar.

Tone & Core

Vårt egna koncept Tone & Core tillkommer nu under lunchtid. Passet har vart populärt bland många åldrar och riktar sig till de som vill stärka upp de inre magmusklerna och hitta bålstabilitet. Passet är 30 minuter och varvar mer tunga låtar med lugnare pilates övningar för maximal belastning.

Du kan träna Tone & Core på följande tider;

Måndagar kl. 11.30 & fredagar kl. 16.30

Välkomna!

Stark mitt i livet

STARK MITT I LIVET 💟

Ny kursstart måndag 25 mars 2024!

Under våren 2023 startade vi upp kursen ”Stark mitt i livet”. Kursen för dig som genomgår klimakteriet och har frågor kring din träning, kost, hormoner, när det är dags att ta hjälp av vården med mera. I kursen så får du träffa Christian som är utbildad Personlig Tränare & Kostrådgivare och även tagit steget att vidareutbildat sig inom just klimakteriet. Du får i en trygg sluten grupp utbildning inom kost & hälsa, träning anpassad för Dig, höra andras erfarenheter och chansen att samtala med likasinnade.

I kursen ingår det tre gemensamma utbildningstillfällen (90 min / tillfälle), två gemensamma träningspass (45 min / tillfälle) och två separata PT-tillfällen (60 min / tillfälle). Kostnad: 1995:-

Läs mer här.

Anmälan sker till info@visbytraningscenter.com 💌

Vasaloppspinning 3/3

Välkommen till årets Vasaloppspinning!

Vi följer loppet på varsin cykel och varvar backar, skön musik, spurtar, intervaller m.m under loppets gång. Välj själv om du vill delta alla timmar alternativt boka in dig på enstaka timmar med start antingen kl. 08.00, 09.00, 10.00 eller 11.00. Det bjuds GIVETVIS på blåbärssoppa, saltgurka, banan och gifflar.

Befintliga medlemmar: GRATIS

Icke-medlemmar: 150 kr / h eller 250 kr för hela loppet (bokas via info@visbytraningscenter.com)

Varmt välkomna!

SPIN OF HOPE 23/3

VI ÄR MED - ÄR DU? 🩵

Dags för årets spinningfest och det viktigaste eventet av dem alla. Barncancerfonden arrangerar SPIN OF HOPE 2024 och det är dags att börja skapa sitt lag. Lördag 23 mars mellan kl. 07-19 så håller vi igång våra cyklar för att samla ihop pengar till barncancerfondens viktiga forskning. Alla kan delta!

Hur gör jag ett lag?

Dagen är fördelad på 12 timmar så är ni 12 st i laget cyklar ni en varsin timme. Ni har en egen cykel som ni får pynta bäst ni vill. Laget anmäls via barncancerfondens hemsida - tryck HÄR för direktlänk. Laget jobbar tillsammans för att hålla igång cykeln och under varje timma lottar vi ut fina priser ifrån våra sponsorer. Efter sin avklarade sträcka bjuder vi in till Spinners Corner som är en avdelad yta för endast er spinnare där det finns tilltugg, bubbel och andra nödvändigheter för att fira. 🥳

Pris per lag:

🤍 Bascykel 1500 kr

⚜️ Guldcykel 3000 kr

💎 Diamantcykel 10 000kr

Pris per ströplats (bokas via info@visbytraningscenter.com):

150, 250 eller 250 kr.

Välkomna till det viktigaste eventet av dem alla!

NY PT - Moa Björklund

Möt Moa Björklund - Personlig Tränare

Moa har under 23/24 utbildat sig till personlig tränare genom The Academy som är Nordens mest populära PT-utbildning och ledande i branschen. Nu är hon godkänd licensierad PT och redo att möta er kunder där ute. Tillsammans kan ni hitta en träningsform som passar just Dig utifrån dina förutsättningar.

Är Du redo att anta utmaningen att bli din bästa version av dig själv?

Intresseanmälan sker till info@visbytraningscenter.com så hittar vi en tid för ett första möte.

Välkomna!

Stark mitt i livet

STARK MITT I LIVET 💟

Ny kursstart 29 januari 2024!

Under våren 2023 startade vi upp kursen ”Stark mitt i livet”. Kursen för dig som genomgår klimakteriet och har frågor kring din träning, kost, hormoner, när det är dags att ta hjälp av vården med mera. I kursen så får du träffa Christian som är utbildad Personlig Tränare & Kostrådgivare och även tagit steget att vidareutbildat sig inom just klimakteriet. Du får i en trygg sluten grupp utbildning inom kost & hälsa, träning anpassad för Dig, höra andras erfarenheter och chansen att samtala med likasinnade.

I kursen ingår det tre gemensamma utbildningstillfällen (90 min / tillfälle), två gemensamma träningspass (45 min / tillfälle) och två separata PT-tillfällen (60 min / tillfälle). Kostnad: 1995:-

Läs mer här.

Intresseanmälan sker till info@visbytraningscenter.com 💌

En superbra julklapp till sig själv eller kanske till någon man vet är sugen på att lära sig mer om ämnet!

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss

Du låter väl inte ditt friskvårdsbidrag brinna inne? 🔥🙅🏼‍♀️

Se dina kvitton direkt i vår medlemsapp Wondr eller om du önskar få dem utskrivna så kom förbi receptionen på bemannade öppettider så fixar vi det åt Dig.

Vi är även anslutna till Epassi & Benify så passa på att nyttja friskvårdsbidraget redan nu innan året är slut.

Välkomna! 💙

PT-PAKETET

🎁 PT-PAKETET 🎁

🎄Behöver du en nystart eller känns det som att din träning inte ger den effekt du önskar?

🎄Är du en person som brukar vilja komma igång med din träning direkt efter jul och nyårshelgerna?

Ge dig själv den bästa julklappen, redan nu! Nu erbjuder vi ett superpaket med tre PT-timmar (som genomförs innan 6/1).

PT-PAKETET: 2025 kr (675kr / tillfälle) 💸

Tillfälle 1 – Kroppsanalys, Funktionsanalys, Målformulering och Resursinventering

Tillfälle 2 – Träning enligt personligt program

Tillfälle 3 – Planering av träning och kost under jul- och nyårshelgen

Med detta paket får du en kick i din träning för resten av året och en plan för hur du kan hålla igång under storhelgerna och få en flygande start på 2024.

Psst… 🤭 Om du väljer att boka in ett eller flera PT-tillfällen under januari så får du de till samma pris 675 kr / st (ord pris 795 kr / st).

Prata med receptionen så hjälper vi Dig! Alternativt släng iväg ett mail till någon av dessa nedan så svarar vi Dig där;

info@vdt-ab.se / christian.eriksson@vdt-ab.se

FRUKOSTKLUBBEN

ÄR DU REDO ATT TA NOVEMBER MED STORM?

Välkomna att anmäla er till vår nyaste kort-kurs "Frukostklubben". För dig som vill ta dig an en november-utmaning eller få den extra pushen. Under fem måndagar morgontid kl. 06.45 (45 min) kommer vi att köra ett slutet cirkelpass för gruppen och efter passet finns en rejäl frukost att tillgå som givetvis finns att ta som "to go" också. Bättre start på veckan går inte att få!

Kostnad: 349 kr

Vad ingår? Fem cirkelpass i sluten grupp & fem rejäla frukostar med alla viktiga komponenter.

Start? 6 november

Anmälan sker till info@visbytraningscenter.com med eventuella allergier.

Välkomna!

Uppmärksamhetsveckan mot dopning

Vecka 41. (9-15 okt)

Vi är stolta över att Visby Dans- & Träningscenter är den första verksamheten på Gotland som är diplomerade i metoden 100% Ren Hårdträning. Uppmärksamhetsveckan hålls traditionellt v.41 varje år och tanken med veckan är att uppmärksamma problematiken med dopning i samhället och dess konsekvenser. Informativt, kunskapshöjande & lättsamt!

BINGO-UTMANINGEN!

DU ÄR VÄL MED I OKTOBERS BINGO-UTMANING HOS OSS PÅ VISBY TRÄNINGSCENTER?

FÅ POÄNG NÄR DU TRÄNAR GRUPPTRÄNING HOS OSS OCH VINN FINA PRISER.

SPELBRICKA:

PÅ SPELBRICKAN FINNS TRE OLIKA KATEGORIER; STYRKA (2 RUTOR), KONDITION (2 RUTOR), LÅGINTENSIVT/FUNKTIONELLT (2 RUTOR) SAMT TRE RUTOR INNEHÅLLANDE ENDAST EN PASSTYP (BODYCOMBAT, GRIT & BODYBALANCE)

HUR SPELAR JAG?

  1. HÄMTA DIN SPELBRICKA I RECEPTIONEN.
  2. VID ETT GEMENFÖRT PASS KRYSSAR INSTRUKTÖREN FÖR DEN AKTUELLA RUTAN.
  3. NÄR DU FÅTT BINGO (TRE I RAD LODRÄTT, VÅGRÄTT ELLER DIAGONALT) SÅ VINNER DU ETT MINDRE PRIS. LYCKAS DU KRYSSA ALLA 9 RUTOR SÅ VINNER DU (UTÖVER DE MINDRE PRISET) EN SUPERSNYGG T-SHIRT.

LYCKA TILL!

POP-UP PASS!

Klassisk Step-Up á la aerobic style.

När? Onsdag 4/10 kl. 19.00 (50 min)

Första gången är givetvis alltid gratis prova på. Boka din plats via mail, telnr eller här via hemsidan.

ERBJUDANDE ÖPPET HUS!

ERBJUDANDE!

TECKNA ÅRSKORT UNDER VECKAN OCH FÅ SEPTEMBER MÅNAD GRATIS.

FÖRMÅNLIGA PRISER PÅ PT-PAKET!

KOM IGÅNG MED DIN PERSONLIGA TRÄNARE OCH MÖT HÖSTEN TILLSAMMANS MED MOTIVATION, TRÄNING OCH GOD HÄLSA.

PT-PAKET

1 TILLFÄLLE: 795:- x 1

3 TILLFÄLLEN: 675:- x 3

10 TILLFÄLLEN: 650:- x 10

VARMT VÄLKOMNA!

ÖPPET HUS

SAVE THE DATE

28/8 - 3/9 så kommer vi på Visby Träningscenter att ha en öppet hus-vecka och givetvis är ALLA välkomna. Det bjuds på gratis träning hela veckan lång, erbjudanden som du bara inte får missa och roliga pass du sent kommer att glömma.

Ta med vänner, familj och kollegorna så startar vi denna höst på bästa möjliga sätt!

MÅN:

  • GRATIS KONSULTATION & VÅG KL. 16.00-18.00
  • FÖRELÄSNING MED CHRILLE LUNDIN KL. 19.00-20.00 (100 kr)
  • ERBJUDANDE! KÖP ÅRSKORT MELLAN PERIODEN 28/8-3/9 OCH FÅ HELA SEPTEMBER GRATIS.

TIS

  • FÖRMÅNLIGA PRISER PÅ PT-PAKET!
  • NYTT SPINNING-KONCEPT -> TABATASPINNING! KL. 17.20 (45 MIN)
  • ERBJUDANDE! KÖP ÅRSKORT MELLAN PERIODEN 28/8-3/9 OCH FÅ HELA SEPTEMBER GRATIS.

ONS

  • GRATIS KONSULTATION & VÅG KL. 18.00-19.00
  • ERBJUDANDE! KÖP ÅRSKORT MELLAN PERIODEN 28/8-3/9 OCH FÅ HELA SEPTEMBER GRATIS.

TOR

  • BEST OF SH'BAM! KL 17.25 (45 MIN)
  • GYMVÄRD KL. 16.30-18.00
  • ERBJUDANDE! KÖP ÅRSKORT MELLAN PERIODEN 28/8-3/9 OCH FÅ HELA SEPTEMBER GRATIS.

FRE

  • AWW (AFTER WORK WORKOUT) KL. 15.00-18.00
  • HAPPY HOUR - BRA PRIS PÅ DRICKA & BARS
  • MASH-UP PASS! BODYCOMBAT & GRIT KL. 16.30 (45 MIN)
  • ERBJUDANDE! KÖP ÅRSKORT MELLAN PERIODEN 28/8-3/9 OCH FÅ HELA SEPTEMBER GRATIS.

LÖR

30 min pass! Kom och prova på hur många du vill. Boka gärna innan via mail info@visbytraningscenter.com

  • 14.30: BODYPUMP
  • 15.10: SH'BAM
  • 15.10: SOMA MOVE
  • 15.50: BODYCOMBAT
  • 15.50: CARDIO FLOW

SÖN

30 min pass! Kom och prova på hur många du vill. Boka gärna innan via mail info@visbytraningscenter.com

  • 16.00: BACK & BOOTY
  • 16.40: BODYSTEP
  • 16.40: SPINNING
  • 17.20: BODYBALANCE
  • 17.20: STRENGTH DEVELOPMENT

Ny instruktör!

Vi välkomnar en nygammal instruktör till vår TC-familj - Camilla Myrdal!

Camilla är en nygammal instruktör som nu är tillbaka i våra lokaler och ingen är gladare än oss! Hon har instruerat olika träningspass och former genom åren tillexempel som Bodypump, danspass, yoga och är nu senast ny licensierad instruktör i Les Mills-programmet BODYBALANCE.

Camilla är även examinerad danslärare via bl.a. danslärarutbildningen i Piteå & Danshögskolan och har en mångårig erfarenhet som frilansande dansare & koreograf.

Varmt välkommen!

PT-STARTUP

Mellan 15-31/5 så kan du boka en PT-STARTUP för endast 995 kr (!). Kick-starta sommaren med en Personlig Tränare som kan möta dig i vad du än önskar att få hjälp med i din träning. I detta paket ingår;

PT-timme (60 min), konsultation (30 min) & kroppsanalys/vägning (15 min)

Använd din PT till:

  • Viktuppgång
  • Viktnedgång
  • Klimakteriet
  • Rehab
  • Löpning
  • Bygga muskler
  • Träningsplanering
  • Konditionsträning
  • Seniorträning
  • Efter graviditets-träning
  • Kostrådgivning
  • Upplägg för utomlands resan
  • Vasaloppsträning
  • Rörlighet

Köp din PT-STARTUP redan idag och starta igång så snart Du vill. Varför vänta?

Telnr: 0498-215540

Mail: info@visbytraningscenter.com

Stark mitt i livet

Att dela kunskap med varandra är viktigt för välmåendet och för framtiden! Vi kan nu stolt meddela att vår Christian har samlat på sig mer kunskap om kvinnor som är mitt i livet. Viktigt! Stärkande! Stödjande!

Så, nu vänder vi oss till er.

Vi kommer att starta upp en grupp för kvinnor som genomgår just klimakteriet där de får kunskap kring träning, kost och välmående. En kurs på tre gemensamma tillfällen med hela gruppen där vi pratar, tränar, lyssnar och lär oss kring hur det är och känns att vara en kvinna mitt i livet. Det kommer även att vara kvinnor från sjukvården och har andra kopplingar till ämnet som är med på dem gemensamma träffarna.

Utöver detta så ingår även två enskilda PT-tillfällen med Christian. Dessa bokas mellan perioden april-juni.

Gemensamma tillfällen (90 min);

15/4: kl. 15.30

22/4: kl. 15.30

25/5: kl. 18.00

Pris: 1795:-

Låter detta som något för Dig? Anmäl dig via mail till info@visbytraningscenter.com .

SPIN OF HOPE 2023

Lördag 25/3 arrangerar vi årets Spin of Hope mellan kl. 07-19 hos oss på Hantverksgatan 2. Så, dra ihop ett lag (helst 12 st så cyklar ni en timme var) till detta svettiga event och samtidigt bidra till barncancerfondens viktiga forskning. Laget kan vara format på olika sätt - familjen, kompisarna, jobbet, blandat etc.

Lagavgift: Minimum 1500 kr (Bascykel)

Anmälan sker via barncancerfonden.se hemsida, där ni betalar och anmäler ert lag.

Vill ditt lag bidra med mer?

Då kan ni köpa en Guldcykel (3000 kr) eller Diamantcykel (10 000 kr) och få mer kärlek på just Er cykel under dagens gång. Ni kan självklart bidra med valfritt belopp när som helst under vår sida på barncancerfonden.se eller under dagens gång den 25/3 via swish.

Samtliga intäkter går oavkortat till barncancerfondens viktiga forskning. 

Välkomna till oss på Visby Träningscenter!

Invigning 28-29/1

💫 INVIGNING 28-29/1 💫

Av våra ”nya” lokaler på Hantverksgatan 2. Pandemin satte käppar i hjulet under två år men NU är vi redo och vi hoppas att ni är det med! Vi kommer under att helgen 28-29/1 mellan kl. 12-16 båda dagarna erbjuda massor utav träning, dans, roliga tävlingar och fina erbjudanden!

Så ta med en kompis och kom och häng med oss. Det är självklart gratis träning hela helgen! Och det går redan nu att boka sin plats på respektive pass, så in och säkra den så att det inte hinner bli fullt!

Är du ny och vill testa våra pass och vårt gym i våra fina lokaler? Då kommer alla nya få en GRATIS VECKA som man kan starta när som fram till 30/6 2023. Detta får ni bara inte missa helt enkelt! 😱

Varmt välkomna på en otrolig helg hos oss på Visby Dans & Träningscenter! 🥳

KAMPANJ!

Teckna årskort nu och få hela januari gratis. Gäller t.o.m 31/1.

Du hittar erbjudandet här på hemsidan under "Bli medlem".

Vad ingår?

  • Gym alla dagar om året 05-23
  • Gruppträning med 2-5 pass om dagen
  • Gymintroduktion med personlig tränare

Välkommen till TC-familjen!

JULSPINNING

Hur startar du din julafton?

Vi tycker att du ska starta den med oss kl. 08.00 i spinningsalen. Första gången är alltid gratis prova på! Så ta med familjen och spinna loss med oss denna julaftonsmorgon. Du bokar dig via wondr, telnr eller mail. Välkomna!

JULKALENDER 2022

Varje dag under december månad fram till 24/12 händer något litet extra utanför ordinarie schema. Du bokar dig precis som vanligt i wondr. Är du icke-medlem och vill prova på ett pass? Passen kommer ut på vår Instagram och Facebook. Meddela oss via telefon eller mail om du önskar delta så bokar vi in dig. Första gången är gratis prova-på. Varmt välkomna!

PT-UPPSTART

Är du redo att ta träningen till nästa nivå eller behöver du bara lite hjälp på traven? Då är det perfekt att boka in en PT-UPPSTART.

I PT-uppstart ingår det:

• Samtalstid 🗣

• Vägning ⚖️

• Fystest 🏋🏽‍♀️

Priset är 795 kr och timmen ger dig en skjuts i rätt riktning där den Personliga Tränaren utgår ifrån dig och dina förutsättningar. Du bokar genom att ringa på 0498-215540, maila på info@visbytraningscenter.com eller komma förbi receptionen.

Välkomna!

NYTT PÅ SCHEMAT

Cardio Flow finns nu på schemat! Varmt välkomna på onsdagar kl. 07.40.

Läs mer om passet här.

GRIT PÅ FREDAGAR!

GRIT STRENGTH finns nu på schemat två dagar i veckan! Måndagar kl. 17.45 och nu fredagar kl. 16.30. Så starta helgen på bästa sätt och testa redan nu på fredag 23/9. Vi vågar utlova en riktig svettfest! Läs mer om GRIT här.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!

Vi är anslutna till både Actiway, Epassi och Benify. Prata med receptionen så hjälper vi dig!

ÖPPET HUS & GRATIS PROV-PÅ VECKA!

Varmt välkomna till oss på ÖPPET HUS & GRATIS PROVA-PÅ VECKA 3 – 9 september.

Läs mer HÄR.

Träna gratis i sommar!

Gäller vid tecknande av årskort under perioden 1/7-31/8.

Tryck här för att komma till våra olika medlemskap och välj "SOMMARERBJUDANDE ÅRSKORT! Träna gratis 1/7-31/8."

Välkommen till TC-familjen!

Vecko-kort

Vi välkomnar sommaren och alla turister som besöker vår fina ö! Vi vill samtidigt slå ett slag för vårt vecko-kort för dig som önskar att träna under semestern eller kanske för dig som vill testa våran härliga anläggning under en veckas tid?

Detta ingår:

Gym 05-23 alla dagar i veckan & gruppträning där det erbjuds flera olika pass varje dag.

Inga medlemsavgifter tillkommer!

Välkomna!